Rólunk

Cégünket az AVESTA STEEL 1. Kft.-t Nagy István és Szatmári Imre alapította 2000-ben.

Kezdetben 5 fővel a Debrecen, Krúdy Gyula u. 4sz. alatti bérelt műhelyben tevékenykedtünk. 2006-ban saját tulajdoni modern telephelyet hoztunk létre a Debrecen, Rigó u. 74/A szám alatt.

A cégvezetés és a vezető szakemberek a szakmai tapasztalatukat a helyi gyógyszergyártó cég karbantartási, fejlesztési területén szerezték. Az egyedi szerkezetek, berendezések készítése során szerzett tudásunkat továbbfejlesztve kamatoztatjuk jelenlegi munkáink során. A megrendelőinktől kapott visszajelzések alapján kijelenthetjük a munkáink minőségével, egyedi megoldásainkkal, illetve a határidő betartásával meg vannak elégedve.

Avesta_Steel_Logo_White

 

A mégjobb megelégedésért küzdve fejlesztjük gépparkunkat. A munkatársainkat is a pontos, megbízható, minőségi munkára ösztönözzük. Ezért 2006-től az ISO 9001-2001 rendszer szerint dolgozunk. Cégünk a lakatosipar összes területén tevékenykedik, de a fő profilunk a rozsdamentes szerkezetek, berendezések készítése az élelmiszeripar, a gyógyászat, az ipar és a lakosság ezen igényeinek a kielégítése.

Helyszini felméréssel, árajánlattal, ha szükséges szakmai tanácsokkal segítjük megrendelőinket.

Scroll Up